dijous, 23 de maig del 2013

Aquest i no un altre

Quantes classes de pilotes diferents hi ha???
N'hi ha de més grans, com les de bàsquet, i també més petites com les de tennis o les de tennis taula. Les d'hockey no es diuen pilotes, es diuen boles. Hi ha pilotes que són tan o més protagonistes que els mateixos esportistes com, per exemple, les edicions limitades que es creen per esdeveniments com la Champions League o els Mundials o Europeus de futbol. O sigui, un munt de pilotes.
També hi ha esports sense pilota i aquí entrariem en la categoria d'alguna cosa més. Són els testimonis o les tanques de l'atletisme, els volants de bàdminton, els patins del patinatge i l'hockey i molts estris més.

Seguint en la categoria d'alguna cosa més, també hi ha sabatilles... moltes sabatilles, i de tots els colors imaginables. Amb nom, sense nom, amb dedicatòria i de diferents marques.

Però tornem a les pilotes. Perquè 93? Doncs molt fàcil, perquè el 93 és el número que llueix a la seva moto, dins la categoria d'una altra cosa més, el que serà, si continua així de valent, de segur i aprenent a tota velocitat, el nou campió del món de MotoGP, el cerverí Marc Màrquez. Potser no aquest any, però ho serà, segur.

Amb tot això el que vull dir és que aquest blogg que avui començo parlarà d'esports. D'esports i de la seva relació amb Lleida. Serà una visió molt personal perquè, com diu l'explicació del títol, l'esport, on dos i dos no fan quatre, són emocions.

Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada