diumenge, 4 de maig de 2014

Cent, quatre de quatre... La Catedral / Cien, cuatro de cuatro... La CatedralNo, no, estigueu tranquils... no és una foto que s'ha colat... Sé que no té res a veure amb el títol però avui he volgut començar amb un petit homenatge a l'esport femení en general i al Lleida Esportiu, en particular. I ho he fet perquè, com a filla d'un dels delegats fa sis temporades, com m'ha recordat molt eficientment el Ramon Alturo, és un equip que sempre m'he sentit molt proper. Sense fer soroll i, de vegades, deixades de la mà de Déu, aquest grup ha anat fent... Com a formiguetes, treballant i treballant... i lluitant i lluitant. Ara s'han classificat per disputar el play off d'ascens a Primera Femenina, la màxima categoria. M'he alegrat per tot l'equip, pels seus pares, mares i germans perquè equips així vinculen a tota la familia. I també m'he alegrat, i molt, pel meu pare... I mira que ens hem discutit per aquesta falera seva de ser delegat, mira que hem canviat celebracions familiars per això... intentant quadrar totes les agendes. Frases com: "pare no facis molt tard que després tots tenim gana..." Només això és un premi però estic totalment convençuda que lluitaran fins al final... A veure si l'emparellament no és gaire complicat i poden fer alguna cosa encara més gran. De moment i, des d'aquí, la meva enhorabona a totes i tots!!!

No, no, estad tranquilos... no es una foto que se ha colado... Se que no tiene nada que ver con el título pero hoy he querido comenzar con un pequeño homenaje al deporte femenino en general y al Lleida Esportiu, en particular. Y lo he hecho porque, como hija de uno de los delegados hace ya seis años, como muy eficientemente me ha recordado Ramon Alturo, es un equipo que siempre me he sentido muy cercano. Sin hacer ruido y, muchas veces, dejadas de la mano de todo el mundo, este grupo ha ido haciendo... Como hormiguitas, trabajando y trabajando... y luchando y luchando. Ahora se han clasificado para disputar el play off de ascenso a la Primera Femenina, la máxima categoría. Me he alegrado por todo el equipo, por los padres y las madres, los hermanos... porque en estos conjuntos se implica y vincula toda la família. Y también me he alegrado, y mucho, por mi padre... Y mira que nos hemos discutido veces por "sus niñas" como las llama él... mira que hemos cambiado celebraciones familiares por eso, intentando cuadrar todas las agendas. Frases como: "papa no llegues muy tarde que después todos tenemos hambre..." Solo lo que han conseguido es un premio pero estoy totalmente convencida que lucharán hasta el final... Si el emparejamiento no es muy complicado quizás pueden hacer algo más grande. De momento, y desde aquí, mi enhorabuena para todos y todas!!!


Ara sí... què vol dir el títol? Cent són els Grans Premis que Màrquez ha disputat des que va debutar al Mundial. Quatre de quatre són les victòries d'aquesta temporada i la Catedral? Això és una petita llicència que m'he permés. La Catedral és com anomena Valentino Rossi al circuit de Jerez... és el preferit de l'italià que ha demostrat, una vegada més, que s'hi troba molt còmode i ha acabat segon després d'una lluita amb  un dels seus màxims admiradors, el 93

Com diu el tòpic del món esportiu, s'acaben les paraules per qualificar el que Màrquez està fent... Enguany està demostrant una superioritat que, a vegades, és fins i tot insultant!! Ja no tornarem a parlar del somriure, que no el perd ni quan les coses no van bé... imagineu-vos quan van tant bé, de la lluita o de la feina perquè, simplement, crec que ja ho hem dit tot. Només vull afegir una cosa: tinc una mica de por.

Sí, por. Les coses han començat molt bé i em fa por que es pugui, ell o algú del seu equip, descentrar, acomodar... digueu-ho com vulgueu-ho. Em fa por que els altres comencin a atacar, ni que sigui de forma inconscient, d'una manera massa bruta, massa bèstia... presionats per superar al nen.

Per una part vull pensar que no passarà, ens han demostrat que tenen el cap fred i han sapigut reaccionar en els moments difícils... però per l'altra, em queda aquest cuquet que em diu... ai mare i si es despita?? En fi, de moment a aquesta pregunta no tinc resposta i quan la tingui, espero que sigui la que vull...

_______________________________________________________________________

Ahora sí, ¿qué quiere decir el título?... Cien son los Grandes Premios que Màrquez ha disputado desde que debutó en el Mundial. Cuatro son las victorias de esta temporada, cuatro de cuatro, para ser más exactos. Y, La Catedral? Eso es una pequeña licencia que me he permitido. La Catedral es como llama Valentino Rossi al circuito de Jerez... es el preferido del italiano, que ha demostrado una vez más que se encuentra muy cómodo. Al final, segundo después de una gran lucha contra uno de sus máximos admiradores, el 93.  

Como dice el tópico del mundo deportivo, se acaban las palabras para calificar lo que Màrquez está haciendo... Este año está demostrando una superioridad que, a veces, es insultante. No hablaremos de la sonrisa, que no la pierde ni cuando las cosas no van bien... imaginad ahora que todo le sale bien, de la lucha o del trabajo que hace, porque, simplemente creo que ya lo hemos dicho todo. Solo quisiera añadir una cosa: tengo un poco de miedo.   

Sí, miedo. Las cosas han empezado muy bien y me da miedo que él, o alguien de su equipo, se puedan descentrar, acomodar... decirlo como queráis. Me da miedo que los otros pilotos empiecen a atacar, ni que sea de manera inconsciente, de una manera muy agresiva... presionados por superar al niño.  

Por una parte quiero pensar que no pasará, nos han demostrado que tienen la cabeza fría, en su sitio, y han sabido reaccionar en los momentos difíciles... pero por la otra, me queda este gusanito que me dice... madre mía, y si se despista?? En fin, de momento no tengo respuesta para esta pregunta... sólo espero que cuando la tenga, sea la que quiero...  


Les fotos són dels contes oficials del Lleida Esportiu, Box Repsol i Marc Màrquez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada