dilluns, 14 d’abril de 2014

Un passeig pel bosc / Un paseo por el bosqueUn passeig pel bosc és el títol d'una de les primeres obres de teatre que, segons la meva selectiva memòria, vaig veure en directe. He hagut de buscar en aquesta fantàstica i caòtica eina anomenada internet de quin any era i, si no hi ha errors, he trobat que es va estrenar el 1991. En aquesta obra, Josep Maria Flotats feia un monòleg espectacular sobre no me'n recordo què, però sí que recordo que em va agradar moltíssim. No és que me les vulgui donar ara de cultureta, els que em coneixeu sabeu que no ho sóc, però és que, sempre he associat aquest títol amb un passeig calmat i sense preocupacions. Com el de Marc Màrquez a Austin, és clar!!! D'aquí ve el títol. Us vau avorrir?? Jo, una vegada passada la sorpresa de veure Jorge Lorenzo sortir abans, sí.

Un passeig pel bosc es el título de una de las primeras obras de teatro que recuerdo haber visto en directo. He tenido que buscar en esta fantástica y caótica herramienta que es internet de qué año era y, si no hay errores, he encontrado que se estrenó en 1991. En esta obra, Josep Maria Flotats hacía un monólogo espectacular sobre, no me acuerdo qué, pero sí que recuerdo que me gustó muchísimo. No es que me las quiera dar de cultureta ahora, los que me conoceis sabéis que no lo soy, pero es que, siempre he asociado ese título con un paseo calmado y sin preocupaciones. Como el de Marc Màrquez en Austin, vamos. De ahí el título. ¿Os aburristeis? Yo, una vez superada la sorpresa de ver a Jorge Lorenzo salir antes de tiempo, sí.Veient com s'havien desenvolupat els entrenaments durant tot el cap de setmana, era normal i previsible que la situació acabés amb el 93 al calaix més alt. Bé, rectifico, no ho vam veure en directe perquè els entrenaments són, SEMPRE, de pagament. Però bé, tots els aficionats vam buscar la informació i vam veure que el de Cervera anava per sobre dels altres. El que no era previsible és que no tingués rivals a batre. Lorenzo va sortir, inexplicablement tot i que errare humanum est, abans, i va ser sancionat. Un fora de combat perquè la seva lluita va ser sumar algun punt. Pedrosa, que també anava bé, va continuar anant bé, però no tant com Màrquez, un altre fora. Rossi va tenir problemes i, tot i que va començar bé, també es va acabar rendint, Crutchlow va caure i Dovizioso, el tercer, va acabar tercer no sé si per mèrits seus o per demèrits de la resta.... Un caos de cursa, la d'Austin, que sí que vam poder veure en directe.

Per cert, us vau adonar de com han baixat els anuncis?? Només blocs de dos o tres minuts i amb una pantalla meitat i meitat, no una finestreta petita com altres anys. Espero, tot i que no m'importa, que els patrocinadors oficials dels diferents equips hagin fet un gran negoci abans de començar amb la cadena que té la majoria dels drets perquè si no, la patacada serà molt forta...De moment, els índexs d'audiència ja són molt i molt baixos quan la retransmissió és de pagament. Tant pel directe com pel diferit.

Per cert, gran cursa del petit dels germans, Àlex Màrquez, que donarà molta guerra. Llàstima que just abans de creuar la meta va caure quan lluitava pel podi.... A veure si a l'Argentina li va millor.

____________________________________________________________________________

Viendo como se habían desarrollado los entrenamientos durante el fin de semana, era normal y previsible que la situación acabase con el 93 en el cajón más alto. Bien, rectifico no lo vimos en directo porque los entrenamientos son, SIEMPRE, de pago. Lo que no era previsible es que no tuviese rivales que batir. Lorenzo salió, inexplicablemente a pesar de que errare humanum est, antes, y fue sancionado. Uno fuera de combate, porque su lucha fue la de sumar algún punto. Pedrosa, que iba bien, continuó así, pero no tanto como Màrquez, otro fuera. Rossi tuvo problemas y, a pesar de empezar bien, también se acabó rindiendo, Crutchlow se cayó y Dovizioso, el tercero, acabó tercero no se si por méritos suyos o por deméritos del resto... Un caos de carrera, la de Austin, que sí que vimos en directo. 

Por cierto, os disteis cuenta de ¿cómo han bajado los anuncios? Solo bloques de dos y tres minutos y con una pantalla mitad y mitad, no una ventanita pequeña como otros años. Espero, a pesar de que no me importa mucho, que los patrocinadores oficiales de los diferentes equipos y los que pagan por anunciarse durante la carrera, hayan hecho un gran negocio antes de comenzar con la cadena de pago porque si no, el patacazo será fuerte... De momento, los índices de audiencia son muy y muy bajos cuando la retransmisión es de pago. Tanto en el directo como en el diferido.

Por cierto, gran carrera la del pequeño, Àlex Màrquez, que dio mucha guerra. Lástima que justo antes de cruzar la línea de meta se fue al suelo cuando luchaba por el suelo... A ver si en Argentina le va mejor.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada