diumenge, 27 d’octubre de 2013

A València sabrem el final / En Valencia sabremos el finalSí, reconec que encara tinc son. Però reconec també que m'ho he passat molt bé. Mai hagués dit que a les sis del matí hi hauria tanta gent pendent de les xarxes socials i la televisió per parlar d'un fet que passa a l'altra punta de món. I mai m'hauria imaginat que jo, dura com sóc quan m'aixeco que no asimilo res de res, estaria parlant amb cinc o sis persones a la vegada: @ammartisole, @IgnasiCalvo, @oskaracin78, @Scaufape, @AlbertEscuer, @Marc_fans_club..., teniu son?? Esteu bé?? I més amics que m'han dit que no s'aixecat però que han seguit la nostra tertúlia a traves de les tablets o els telèfons... i tot per culpa d'un noi de 20 anys, de Cervera, i que es diu @marcmarquez93!!!! Entre tots hem fet una història molt maca que tindrà un final, jo crec que feliç, molt feliç... Al Japó no ha pogut ser campió del món de MotoGP perquè Jorge Lorenzo ha guanyat i ell ha quedat segon però encara queda València... Allà, Marc Màrquez en té prou en ser quart si Lorenzo guanya... en fi, en té prou en ser quart. Què voleu que us digui, estic contenta!!!

Sí, reconozco que aún tengo sueño. Pero reconozco también que me lo he pasado muy bien. Nunca hubiera dicho que a las seis de la mañana habría tanta gente pendiente de las redes sociales y de la televisión para comentar un hecho que sucede en la otra punta de mundo. Y nunca me hubiera imaginado que, dura como soy cuando me levanto, que no asimilo nada de nada, estaría hablando a la vez con cinco o seis personas a la vez: @ammartisole, @IgnasiCalvo, @oskaracin78, @Scaufape, @AlbertEscuer, @Marc_fans_club..., ¿teneis sueño? ¿Estais bien? Y más amigos que me han dicho después que no se han levantado pero que han seguido nuestra tertulia a través de tabletas y teléfonos... y todo por culpa de un chico de 20 años, de Cervera, y que se llama @marcmarquez93. Entre todos hemos hecho una historia muy bonita que tendrá un final, yo creo que feliz, muy feliz... En Japón no ha podido ser campeón del mundo porque Jorge Lorenzo ha ganado y él ha quedado segundo però aún queda Valencia...Allí, Marc Màrquez, tiene suficiente con ser cuarto si Lorenzo gana... en fin, tiene suficiente con ser cuarto. ¿Qué quereis que os diga? estoy contentaQuan el despertador ha sonat a un quart de sis del matí, sí, ho reconec, no m'he aixecat per veure totes les curses, la primera alegria ha sigut veure que @alexmarquez23 havia guanyat la cursa de Moto3. "Comencem bé", he pensat. Quina alegria la primera victòria del petit dels germans que ha dit que estava "molt content perquè és un premi per a tothom del meu equip"... tots dos iguals, voleu dir que aquest no serà també campió del món aviat? Jo crec que sí. Va, que ens hem de centrar. En dies com avui, no comparteixo l'opinió dels que diuen que les xarxes socials són fredes i impersonals, i això que sóc com una becària en tot això, eh??. Reconec que m'he posat nerviosa en veure les fotos del club de fans de Marc Màrquez i els comentaris que arribaven de tot el món... i eren les cinc i poc del matí!!Per a mi, una vegada començada la cursa està tot decidit... en algún lloc devia estar escrit el que passaria... però com que no ho sé del cert, he patit quan, per enèsima vegada Marc Màrquez sortia malament i Jorge Lorenzo ho feia com un tret. És evident que el de Mallorca sap que té molt a guanyar i poc a perdre, ell mateix ho deia segons abans de sortir, i no se li pot negar l'esperit de lluita i que és un gran pilot, i ho sento, segurament molts em criticareu per això que acabo de dir. El de Yamaha s'ha posat líder de seguida seguit pel seu company d'equip, Valentino Rossi, i el Marc i el Dani Pedrosa, que ja no té cap opció de guanyar. Per cert, i sense voler ser dolenta: és molt extrany que Valentino Rossi hagi tingut dues errades en dues frenades a les primeres voltes... Rossi equivocant-se en la frenada?? Aquest mundial està boig!!! I demostrant el seu bon humor s'ha rigut d'ell mateix fent veure que tenia unes orelles de ruc al final de la cursa, que ha acabat sisè després d'una remuntada des de l'onzè lloc.

Lorenzo sempre ha anat primer i Màrquez, segon... El que passa és que el de Cervera ho ha intentat... ha forçat al límit i ha tingut un parell d'ensurts, el seu pare creuava més dits del normal al box, sobretot amb la roda del darrera. "He vist que Lorenzo anava molt lluny i que jo anava massa al límit i he volgut frenar, no m'he volgut arriscar. Ara tot es decidirà a València... us espero per animar perquè serà una carrera molt bonica", deia el d'Honda al parc tancat just després d'acabar la cursa. A València, Màrquez arriba amb 13 punts de diferència sobre Lorenzo i en té prou en acabar quart si Lorenzo guanya... una altra cursa amb calculadores!!!

I apa... tots a patir un diumenge més!!! I què farem quan això s'acabi?? Com passarem els matins de diumenge?? Sobre què parlarem??? Ah, sí, de futbol!! Sempre podem parlar de futbol!!! De moment, el 93 serà el protagonista de les nostres tertulies durant, com a mínim, un cap de setmana més... MOLTA SORT i ens veiem a València!!! De moment, aquí us avanço una felicitació que s'ha filtrat...Cuando el despertador ha sonado a las cinco y cuarto de la mañana, sí, lo reconozco, no me he levantado para ver todas las carreras, la primera alegría ha sido ver que @alexmarquez23 había ganado la carrera de Moto3. "Empezamos bien", he pensado. Qué alegría la primera de la victoria de los hermanos Màrquez, que ha dicho que estaba "muy contento porque es un premio para todo el mundo en mi equipo"... los dos son iguales: humildes, sensatos y agradecidos, ¿quereis decir que este no será campeón del mundo pronto? Yo creo que sí. Va que nos tenemos que centrar... En días como hoy, no comparto la opinión de los que dicen que las redes sociales son frías e impersonales, y eso que soy como una becaria en todo esto de las redes sociales, ¿¿eh?? Reconozco que me he puesto nerviosa solo con ver las fotos del club de fans de Marc Màrquez y los comentarios que llegaban de todo el mundo... ¡¡¡y eso que eran las cinco y poco de la mañana!!!!!Para mi, una vez empezada la carrera todo está decido... en algún sitio está escrito todo lo que pasa... pero como no lo se seguro, he sufrido mucho cuando, por enésima vez, Marc Màrquez ha salido mal y Jorge Lorenzo como un tiro. Es evidente que el mallorquín tiene mucho que ganar y poco que perder, él mismo lo decía segundos antes de empezar, y no se le puede negar el espíritu de lucha y que es un gran piloto, lo siento, se que muchos me criticareis por esto que acabo de decir... El de Yamaha se ha puesto líder de seguida, seguido por su compañero de equipo, Valentino Rossi, y Marc y Dani Pedrosa, que ya no tiene ninguna opción de ganar el Mundial (¿ayudarà a Marc?). Por cierto, y sin querer ser mala: es muy raro que Valentino Rossi haya tenido dos errores en dos frenadas en las primeras vueltas... ¿Rossi equivocándose en las frenadas? (y que conste que el nueve veces campeón del mundo ha dicho siempre que si tiene que ayudar a Lorenzo, lo hará) ¡¡¡Este mundial está loco!!!! Y demostrando su buen humor, se ha reído de él mismo haciendo ver que tenia orejas de burro al final de la carrera y tras acabar sexto después de una gran remontada.

Lorenzo siempre ha ido primero y Màrquez, segundo... Lo que pasa es que el de Cervera lo ha intentado... ha forzado al límite y ha tenido un par de sustos, su padre Julià cruzaba más de la cuenta los dedos en el box, sobre todo con la rueda trasera. "He visto que Lorenzo iba lejos, muy lejos, y que yo iba muy al límite y he querido frenar, no he querido arriesgar más. Ahora todo se decidirá en Valencia... os espero para animar porque será una carrea muy bonita", decía el de Honda en el parque cerrado justo después de la carrera. A Valencia, Màrquez llega con 13 puntos de ventaja sobre Lorenzo y tiene suficiente con acabar cuarto si Lorenzo gana... ¡¡¡Otra carrera con calculadoras!!! 

Y venga... ¡¡¡todos a sufrir un domingo más!!! ¿Y qué haremos cuando esto se acabe? ¿Cómo pasaremos las mañanas de los domingos? ¿Sobre qué hablaremos? ¡¡Ah sí, de fútbol!! ¡¡Siempre podremos hablar de fútbol!! De momento, el 93 será el protagonista de nuestras tertulias durante, como mínimo, un fin de semana más...¡¡¡¡MUCHA SUERTE  y nos vemos en Valencia!!!!!! De momento aquí os adelanto una felicitación que se ha filtrado...
(les fotos són del Twitter oficial de Marc i Àlex Màrquez, Honda Team i de @SEGRE.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada