divendres, 8 de novembre de 2013

Destinació: Sevilla / Destino: Sevilla


No, no seré jo qui vagi a Sevilla, però sí els jugadors del Lleida Esportiu, i ho faran per jugar contra el Betis a la Copa del Rei. Això sí, primer es jugarà l'anada al Camp d'Esports el 6, 7 o 8 de desembre, en ple pont de la Puríssima. Qui més qui menys tenia predilecció per un equip o un altre, i suposo que no us agafarà per sorpresa saber que la majoria volien a Barça o Madrid, llevat d'Aldalur que volia a la Reial Societat, com jo, vaja.... Però els sortejos són així i David Villa ha volgut que el Lleida Esportiu s'enfronti al Betis, i dic que ho ha volgut ell perquè és qui ha tret la bola. Res a dir, és el que hi ha i ara a pensar en el partit de diumenge contra el Balears a casa. Això sí, aprofitar el partit per fer un homenatge al trempolí Miki Roqué és tot un encert, excel.lent idea!!!

No seré yo la que viaje hasta Sevilla pero sí los jugadores del Lleida Esportiu, y lo harán para jugar contra el Betis en la Copa del Rey. Eso sí, primero se jugarà el partido de ida en el Camp d'Esports el 6, 7 u 8 de diciembre, en pleno puente de la Purísima. Todo el mundo tenía predilección por un equipo u otro, y supongo que no es sorpresa si os digo que la gran mayoría quería a Barça o Madrid, excepto Aldalur que quería a la Real Sociedad, como yo vaya... Pero los sorteos son así y David Villa ha querido que el Lleida Esportiu jugase contra el Betis, y lo digo porque ha sido él quien ha sacado las bolitas. Nada más, es lo que hay y ahora toca pensar en el partido del domingo contra el Baleares en casa. Eso sí, ¡¡¡la iniciativa de aprovechar el partido para hacer un homenaje al trempolí Miki Roqué es excelente!!!!

De fet, el rival del Lleida es sabia abans que sortís la boleta perquè el paperet amb el nom dels blaus ha sigut l'últim... Ja feia uns minuts que tots miraven la televisió i també ja feia uns minuts que sabien que no jugarien contra cap dels considerats grans de la Lliga espanyola: Barça, Madrid i Atlético.

Perquè tots els equips de Segona B volen als tres grans? Doncs és fàcil perquè el fet que el primer partit es jugui a casa del petit, garanteix uns ingressos importantíssims a taquilla. A partir d'aquí, els altres equips són considerats menors però s'ha de veure sempre la vesant possitiva. 

En el cas del Lleida Esportiu, s'ha trobat ràpid. Primer: el Betis és un equip que cau simpàtic i que pot portar gent al Camp d'Esports, bastanta gent. Segon: el club ja ha anunciat que parlarà amb els sevillans per fer un homenatge al futbolista Miki Roqué aprofitant el partit al Camp d'Esports... una idea boníssima. Tercer: ja s'han sentit veus, d'aficionats principalment, que creuen que el Betis és un equip eliminable, no així l'entrenador Toni Seligrat que ha assegurat que "objectivament parlant el Lleida Esportiu no té opcions". També ha dit que "no creu que el seu equip dóni la sorpresa" perquè el Betis és molt Betis i ha qualificat l'afició dels bètics com "la millor d'Espanya". Per la seva banda, Pau Bosch ha destacat que és molt complicat "perquè el Betis és de la Primera Divisió i per alguna cosa estan les categories" però ha recordat que "anirem a totes perquè volem guanyar". 

Ara toca esperar, repeteixo, haurem de pensar en el partit de diumenge al Camp d'Esports contra el líder de la categoría... La Copa haurà d'esperar fins el desembre, tranquil.litat doncs. I no, no m'he oblidat que Marc Màrquez es juga el mundial de MotoGP diumenge a Xest!!! Potser al títol hauria d'haver posat Destinació: Sevilla i València...


De hecho, el rival del Lleida se sabía antes de que saliera la bolita porque el papelito con el nombre de los azules ha sido el último en salir... Ya hacía minutos que todos miraban la televisión y también hacía minutos que sabían que no jugarían contra uno de los considerados grandes de la Liga Española: Barça, Madrid y Atlético.

¿Porqué todos los equipos de Segunda B quieren a los tres grandes? Pues es muy sencillo, porque el hecho de que el primer partido se juegue en casa del pequeño garantiza unos ingresos importantísimos de taquilla. A partir de ahí, los otros equipos son considerados menores pero creo que siempre se ha de encontrar un punto positivo.

En el caso del Lleida Esportiu, se ha encontrado rápido: Primero: el Betis es un equipo que cae simpático y que puede traer mucha gente al Camp d'Esports, bastante gente. Segundo: el club ya ha anunciado que hablará con los sevillanos para hacer un homenage al futbolista Miki Roqué aprovechando el partido en el Camp d'Esports... una idea muy buena. Tercero: ya han salido voces, de aficionados principalmente, que creen que el Betis es un equipo eliminable, no así el entrenador Toni Seligrat, que ha assegurado que "objetivamente hablando el Lleida Esportiu no tiene opciones". También ha dicho que "no creo que el equipo de la sorpresa" porque el Betis es mucho Betis, y ha calificado a la afición de los béticos como "la mejor de España". Por su parte, Pau Bosch ha destacado que es muy complicado "porque el Betis es de Primera División y por alguna cosa están las categorías", pero ha recordado que "iremos a por todas porque queremos ganar".  

Ahora toca esperar, repito, tendremos que pensar en el partido del domingo en el Camp d'Esports contra el líder de la categoría... La Copa se tendrá que esperar hasta diciembre, tranquilidad pues. Y no, ¡¡¡no me he olvidado de que Marc Màrquez se juega el mundial de MotoGP el domingo en Cheste!!! Quizás hubiera tenido que titular la entrada Destino: Sevilla y Valencia...

(La segona foto és del twitter oficial del Lleida Esportiu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada