dilluns, 29 de setembre del 2014

Vull ser de Cervera / Quiero ser de Cervera


Mare meva!!!! Reconec que hores d'ara m'agradaria ser de Cervera!!! I me'n alegro, i molt, per la Segarra, en general i Cervera, en particular. És el Far Far Far West de Catalunya però ara estan de moda gràcies a dos germans que, qui més qui menys, tothom ha vist créixer. D'aquí a un mes i mig, aproximadament, la ciutat pot tenir dos campions del món. Quina bogeria!!!

¡¡¡Madre mía!!! ¡¡Reconozco que en estos momentos me gustaría ser de Cervera!! Y me alegro, y mucho, por la Segarra, en general, y Cervera, en particular. Son el Far Far Far West de Catalunya pero ahora están de moda gracias a dos hermanos que, quien más quien menos, todo el mundo ha visto crecer y corretear por las calles. De aquí a un mes y medio, aproximadamente, la ciudad puede tener dos campeones del mundo. ¡¡Qué locura!!







Al circuit de Motorland Aragón, van ser cara i creu. El gran, el Marc, amb un tretzè lloc en una cursa boja, i el petit, l'Àlex, amb una segona plaça que el catapultava al liderat de la classificació de Moto3 gràcies també a la caiguda, després d'un incident amb ell mateix, de Miller.

Qué llest el petit!!! A l'ombra del seu germà, ha anat fent, com una formigueta... ha anat sumant punts i no s'ha rendit en cap moment. La categoria de Moto3 és una autèntica bogeria, sempre hi ha més de tres o quatre pilots amb opcions de podi i es tracta de saber estar... d'estar allà en el moment precís. S'ha de ser el més llest de la classe i, ara com ara, sembla que l'Àlex Màrquez ho és. Ara falta veure com reaccionarà amb la pressió de defensar el lideratge de la classificació davant uns companys que aniran a totes. De moment, ha demostrat que el cap el té ben moblat.

També el té ben moblat, tot i que a vegades s'equivoca, jo sempre dic que la perfecció no existeix, el germà gran. Sí, d'acord, a Alcañiz el més sensat hauria estat canviar de moto al començar a ploure però, com ell mateix va reconéixer, no sabia que Dani Pedrosa havia caigut i, per tant, la seva aposta va ser jugar-se-la. Segurament, si el 93 hagués acabat la volta en que va caure i hagués vist la pissarra amb el Pedrosa KO, que li haguessin ensenyat fijo, hauria entrat a canviar de moto. Però, evidentment ara ja no hi ha remei i a l'Aragó, el més llest va ser Jorge Lorenzo.

Tot i les errades en les dues últimes curses, ha demostrat que sap que s'està jugant el títol. Ha demostrat que sap el que es juga i continua tenint les opcions intactes per revalidar el títol. Us imagineu si ho fa al Japó? Honda i tota la  seva gent s'enfonsa....

Com deia al principi, els de la Segarra tenen dos motius més d'orgull aquests dies.

_________________________________________________

En el circuito de Motorland Aragón, fueron cara y cruz. El mayor, Marc, con un decimo tercero lugar en una carrera loca, y el pequeño, Àlex, con una segunda plaza que lo catapultaba al liderato de Moto3, gracias también a la caída, en una lucha con él mismo, de Miller.

¡¡Qué listo, el pequeño!! Bajo la sombra alargada de su hermano ha ido haciendo, como una hormiguita... ha ido sumando puntos y no se ha rendido en ningún momento. la categoría de Moto3 es una auténtica locura, siempre hay más de tres o cuatro pilotos con opciones de podio y se trata de saber estar... de estar allí en el momento preciso. Unas décimas te dejan fuera, como ya le ha pasado a Àlex en algunas carreras. Se tiene que ser el más listo de la clase y, ahora mismo, el más listo es el de Cervera. Falta saber como reaccionará a la presión de defender el liderazgo de la clasificación ante unos compañeros que irán a por todas. De momento ha demostrado que tiene la cabeza muy bien moblada.

También la tiene bien moblada, a pesar de que a veces se equivoca, yo siempre digo que la perfección no existe, el hermano mayor. Sí, de acuerdo, en Alcañiz lo más sensato era cambiar de moto al comenzar a llover pero, como él mismo reconoció, no sabía que Dani Pedrosa se había caído y, por tanto, su apuesta fue jugársela. Seguramente, si hubiera acabado la fatídica vuelta en que se cayó y hubiera visto la pizarra con el Pedrosa KO, que le hubieran enseñado fijo, habría entrado a cambiar de moto. Pero eso, evidentemente ahora, ya no tiene remedio y, en Aragón, el más listo de la classe en MotoGP, fue Jorge Lorenzo.

A pesar de los errores de las dos últimas carreras, Marc ha demostrado que sabe que se está jugando el título. Ha demostrado también que sabe qué se juega y continua teniendo las opciones intactas de revalidarlo. ¿Os imaginais si lo hace en Japón? Honda y toda su gente se hunde.....

En resumen, que como decía al principio, los de la Segarra tienen dos motivos más para estar orgullosos estos días.






Les fotos són de les pàgines oficials d'Àlex i Marc Màrquez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada