diumenge, 2 de març de 2014

Un somni / Un sueño

Quin espectacle!!!! Realment és veritat que en una Copa del Rei d'hoquei patins pot passar de tot!! El Vendrell és el guanyador de la competició, i quin guanyador!!! Per arribar a la final va necessitar dos tandes de penals, una a quarts contra el Liceo, i una altra, a les semifinals, contra el Reus. I a la final, el rival que ningú vol, el millor equip del món: el Barça. Doncs 6-3 i cap a casa amb el títol revalidat!! Com deia, aquest és el guanyador de la competició però crec que, en aquest cas, hi ha altres guanyadors morals: la ciutat de Lleida i tot el món de l'hoquei, en general. Han estat quatre dies d'esport en estat pur perquè hem pogut veure partits espectaculars. 


Qué espectáculo!!! Realmente es verdad que en una Copa del Rey de hockey sobre patines puede pasar de todo!! El Vendrell es el ganador de la competición, y qué ganador!!! Para llegar a la final necesitó dos tandas de penaltis, una en cuartos, contra el Liceo, y otra, en semifinales, contra el Reus. Y en la final, el rival que nadie quiere, el mejor equipo del mundo: el Barça. Pues 6-3 y para casa con el título revalidado!!! Como decía, el Vendrell es el ganador de la competición pero creo que, en este caso, hay otros ganadores morales: la ciudad de Lleida y todo el mundo del hockey, en general. Han sido cuatro días de deporte en estado puro porque hemos podido ver partidos espectaculares.  


"L'any passat ja va ser un somni guanyar la Copa, imagina't enguany que vam haver de canviar pràcticament el 50% de l'equip. Nosaltres no som grans, som el Vendrell i divendres, després d'haver guanyat al Liceo per penals dijous, els nostres jugadors van haver d'anar a treballar. Tot allò que tenim, ho tenim gràcies al nostre treball", són les paraules del president de la secció d'hoquei del Vendrell, Víctor Romagosa, en acabar la final. Paraules modestes per al president d'un club que és actualment el campió de la CERS i que ha revalidat el títol de campió de Copa. Modèstia, treball, sacrifici.... paraules que m'agraden molt.

I treballar és el que han fet un munt de persones, la majoria d'elles a l'ombra, perquè la competició hagi sortit pràcticament perfecta, per mi la perfecció no existeix. La gent de la Federació, la gent de l'Ajuntament de Lleida, la gent del Llista, fins i tot la gent de l'Associació Lleidatana d'Handbol portant els bars del pavelló... Tots han pencat, i molt. 

Divendres em deia el president de la Federació de Patinatge, Carmelo Paniagua, que quan demanen candidates per organitzar la copa, el perfil que volen és el de ciutat mitjana, que s'impliqui i que tingui un equip de referència en el món de l'hoquei. La primera i l'última condició, Lleida les complia: és una ciutat mitjana i té un club de referència, el Lleida Llista o ICG Software Lleida com es diu el primer equip. 

Faltava veure la segona, la implicació. I realment també s'ha donat... una mica entre tots, han demostrat que la ciutat és capaç d'acollir petits i mitjans aconteixements, n'hi ha que queden molt lluny com uns Jocs Olímpics o un Mundial de futbol o bàsquet. Tot ha anat rodat, tot ha sortit bé i tothom n'ha sortit content, a més, els vuit equips classificats ens han donat un espectacle fantàstic. Res més a dir, ENHORABONA A TOTHOM!!!

______________________________

"El año pasado ya fue un sueño ganar la Copa, imagínate este año que tuvimos que cambiar prácticamente el 50% del equipo. Nosotros no somos grandes, somos el Vendrell y el viernes, después de haber ganado al Liceo por penaltis el jueves, los jugadores tuvieron que ir a trabajar. Todo lo que tenemos, lo tenemos gracias a nuestro trabajo", son las palabras del presidente de la sección de hockey del Vendrell, Víctor Romagosa, al acabar la final. Palabras modestas para el presidente de un club que actualmente es campeón de la CERS y que ha revalidado el título de campeón de Copa. Modestia, trabajo, sacrificio... palabras que me gustan mucho.  

Y trabajar es también lo que han hecho un montón de personas, la mayoría de ellas en la sombra, para que la competición haya salido prácticamente perfecta, para mi la perfección no existe. La gente de la Federación, la gente de l'Ayuntamiento de Lleida, la gente del Llista, incluso la gente de l'Associació Lleidatana d'Handbol llevando los bares del pabellón... Todos han trabajado, y mucho. 

El viernes me decía el presidente de la Federación de Patinaje, Carmelo Paniagua,  que cuando piden candidatas para organizar la copa, el perfil que quieren es el de una ciudad mediana, que se implique y que tenga un equipo de referencia en el mundo del hockey. La primera y la última condición, Lleida ya las cumplía: es una ciudad mediana y tiene un equipo de referencia, el Lleida Llista o ICG Software Lleida, como se llama el primer equipo

Faltaba ver la segunda, la implicación. Y realmente también se ha dado... un poco entre todos, han demostrado que la ciudad es capaz de acoger acontecimientos medianos y pequeños, los hay que quedan muy lejos como unos Juegos Olímpicos o un Mundial de fútbol o baloncesto.Todo ha ido rodado, todo ha salido bien y todo el mundo se ha ido contento. Además, los ocho eqiupos clasificados nos han dado un espectáculo fantástico.  ENHORABUENA A TODO EL MUNDO


Les fotos són de @ICGLleidaLlista i @PamQueralto


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada