diumenge, 10 de gener de 2016

Amb93cadires o amb93escons?


Mare meva com ha començat aquest 2016!!! Amb terratrèmol polític i tot... Però tranquils que no parlaré de política, de fet, si ho fes, el blog s'hauria de dir per exemple: amb93cadires o amb93escons... Jo seguiré a lo meu, amb aquesta informació tant seriosa com és l'esportiva...

¡¡Madre mía, como ha empezado el 2016!! Con un terremoto político y todo... Pero todo el mundo tranquilo que no hablaré de política, de hecho, si lo hiciera, el blog se tendría que llamar por ejemplo: amb93cadires o amb93escons (con93sillas o con93escaños)... Yo seguiré a lo mío, con esa información tan seria como es la deportiva


El 2016 ens deixa al Lleida Esportiu en zona de play-off d'ascens, el gran i únic objectiu del club. Sent com sóc realista, sempre dic que encara queda molta lliga, crec que l'equip va pel bon camí. L'equip és un bon bloc, sobretot defensiu. Molt segur i eficaç. Ofensivament la situació canvia una mica. L'equip mou la pilota, ho fa bé, però li costa una mica arribar a la porteria contraria i crear ocasions clares de gol. I dic això de forma positiva i sense alarmisme, eh? Que ningú s'enfadi... deixant clar que a aquest equip no se li pot retreure res pel que fa a l'esforç i la lluita... al fet de donar-ho tot. Com a mostra, el partit contra l'Espanyol B: 1-0, gol de penal i cap a casa. Tornant-li la truita als blanc-i-blaus que, a la primera volta van guanyar tot i que el Lleida va ser el gran dominador. Em preguntava l'altre dia un company periodista si creia que l'equip s'ha de reforçar. Li vaig dir que sí, i amb un punta nat. També deia el director esportiu que tenen jugadors mirats, davanters mirats per ser més exactes, però que hores d'ara són molt cars. No tinc cap mena de dubte que d'aquí a que s'acabi el mercat d'hivern tindrem alguna incorporació i, com acostuma a passar, serà una incorporació que aportarà més a aquest conjunt.

Igualment, el 2016 ens deixa a un Actel Força Lleida que, tot i aconseguir una victòria a Palma, està tocat. Tocat perquè, amb cinc victòries està allà, a la part baixa de la classificació. Igualment, i com deia abans, queda molta lliga i no hi ha res definitiu... només faltaria. També he de destacar, com ja he dit més d'una vegada, la confiança en un tècnic, el Joaquín Prado, que ha demostrat sovint, massa fins i tot pels que ens agradaria una mica de tranquil.litat, que és especialista, juntament amb la resta del seu cos tècnic, de treure or de sota les pedres. És a dir, que és capaç de, amb poc, fer molt i és capaç de treure el millor dels jugadors que té sota les seves ordres. Hi haurà gent que no hi estarà d'acord, ho sé, però aquesta és la màgia i la volatilitat de l'esport. Estic totalment convençuda que el 2016 portarà a l'equip nous ànims i noves victòries en la que serà una gran segona volta.

I el 2016 també comença amb un ICG Software Lleida que no vol parlar de la Copa del Rei però que hi té opcions. Deien a principis de temporada que enguany volen fer un pas endavant, ser ambiciosos, referint-se a la Copa del Rei i competicions europees. El primer objectiu, la Copa, el tenen a l'abast. Evidentment no serà fàcil i tot dependrà del partit de diumenge contra l'Igualada a casa, a l'Onze de Setembre, perquè l'última jornada de la primera volta és, a priori, complicada, amb un rival com és el totpoderós Barça. S'ho mereixen i tinc bones vibracions: crec que ho aconseguiran.

En fi, que, com veieu, no he parlat de política tot i que m'agrada i mentres escric aquest post estic seguint el debat parlamentari per votar qui ha de ser el nou president de la Generalitat. Si algun dia tinc més temps del que tinc ara potser faré un amb93cadires o amb93escons.

FELIÇ 2016 A TOTHOM!!

_____________________________________________________


El 2016 empieza con un Lleida Esportiu en zona de play-off de ascenso, el gran y único objetivo del club. Siendo como soy realista, siempre digo que aún queda mucho, creo que el equipo va por muy buen camino. El conjunto es un buen bloque, sobre todo en defensa. Muy seguro y eficaz. Ofensivamente la situación cambia un poco. El equipo mueve la pelota y lo hace bien, pero le cuesta un poco llegar a la portería contraria y crear ocasiones claras de gol. Y digo esto de forma positiva y sin alarmismo, que quede claro y que nadie se enfade... Quiero dejar claro que este equipo lo da todo en el campo en lo que hace referencia al esfuerzo y la lucha. Como muestra, el partido contra el Espanyol B, gol de penalti y para casa. Devolviendo la moneda a los jugadores españolistas que, en la primera vuelta sumaron los tres puntos a pesar de que fue el Lleida quien dominó el partido. Me preguntaba el otro día un compañero periodista si creo que el equipo se tiene que reforzar. Le dije que sí, y que con un punta nato. También decía el director deportivo del club que tienen jugadores mirados pero que, en estos momentos, son muy caros. No tengo ninguna duda de que, de aquí a que se acabe el mercado de invierno tendremos alguna incorporación y, como acostumbra a psar, será una incorporación que aportará más a este equipo.

Igualmente el 2016 nos deja a un Actel Força Lleida que, a pesar de conseguir una victoria en Palma, está tocado. Tocado porque con cinco triunfos está ahí, en la parte baja de la clasificación. Igualmente y como decía antes, queda mucha liga y no hay nada definitivo... solo faltaría. También tengo que destacar, como ya he dicho en más de una ocasión, la confianza que tengo en un entrenador, Joaquín Prado, que ha demostrado muchos años, demasiados incluso para los que queremos un poquito de tranquilidad, que es especialista junto con su cuerpo técnico en sacar oro de debajo de las piedras. Es decir, que es capaz de hacer mucho con poco y que también es capaz de sacar lo mejor de todos sus jugadores. Como en todo, habrá gente que no estará de acuerdo, lo sé, pero esa es la magia y la volatilidad del deporte. Estoy totalmente convencida de que el 2016 traerá al equipo nuevos ánimos y más victorias.

Y el 2016 también comienza con un ICG Software Lleida que no quiere hablar de la Copa del Rey pero que está ahí, con opciones. Decían a principio de temporada que este año quieren ser ambiciosos, refiriéndose a la Copa y a las competiciones europeas. El primer objetivo, la Copa, lo tienen a su alcance. Evidentemente no será fácil y todo dependeerá del partido del próximo domingo contra el Igualada, en el Onze de Setembre, en casa, porque el último de la primera vuelta se presenta complicado contra el todopoderoso Barça. Se lo merecen y estoy convencida que lo conseguirán.

En fin, que, como habeis podido comprobar, no he hablado de política a pesar de que me gusta y de que, mientras escribo esto estoy siguiendo el debate parlamentario para votar al que ha de ser el nuevo presidente de la Generalitat. Si algún día tengo más tiempo a lo mejor aré un  amb93cadires o amb93escons.

FELIZ 2016 PARA TODOS!!
(La foto és de @santifoto)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada