dimarts, 10 de novembre del 2015

El mal perdre / Mal perder


Vagi per endavant que volia que el Mundial el guanyés Valentino Rossi. I posats a fer confessions, dir també que encara estic astorada. No surto d'un ensurt que ja m'enduc un altre. Sinzerament, no m'esperava aquest mal perdre d'un pilot tan gran com ell. Dec ser massa ingènua perquè pensava que una vegada baixés la bandera de la temporada, ja no hi hauria més declaracions, que la guerra s'aturaria fins al març.

He de confesar que quería que el Mundial lo ganase Valentino Rossi. Y puestos a confesarme, decir también que aún estoy en shock. No me he recuperado de un susto que ya me vuelven a asustar. Sinceramente, no me esperaba este mal perder de un gran piloto como él. Tengo que ser muy ingenua porque pensaba que cuando bajase la bandera a cuadros de la temporada ya no habría más declaraciones, que la guerra se pararía hasta marzo.




Em deia ahir una amiga, la @magielapelos, que esperava un escrit sobre l'affaire Rossi-Màrquez i jo li vaig contestar que no havia tingut temps. Sí, no havia tingut temps però també (i aquí va una altra confessió) estava pensant, estava madurant i esperant la gala que cada nit després de l'últim gran premi es fa a València.

Potser dins meu tenia l'esperança que tots dos parlarien i que ho sol.lucionarien però no... Rossi continua a la seva i va plantar la gala. En fi... Ell sabrà perquè ho fa però, sinzerament, crec que s'està equivocant molt. Porta tres setmanes d'equivocacions continuades que, sort té, que la seva ombra és molt allargada i que la gent li perdona moltes coses. Potser si continua així, li acabaran per no perdonar, no sé... També crec, no obstant, que s'ha equivocat molta gent en aquests últims dies.

Rossi es va equivocar provocant Màrquez i es va equivocar ahir dient que no havia lluitat prou per avançar a Lorenzo. No es pot acusar un company de no donar-ho tot i has d'entendre que quinze dies abans l'has tirat a terra ja sigui per patada o perquè s'ha escapat el peu involuntàriament.  Lorenzo es va equivocar, una vegada més, dient que el títol s'havia de quedar a Espanya i que Rossi ho havia d'entendre. Perdona, estàs insinuant que Pedrosa i Màrquez t'han deixat guanyar? Si us plau, li estàs donant argument a Rossi. Calla i celebra el títol. I per últim, Màrquez es va equivocar entrant a la provocació, se'n hauria d'haver mantingut al marge i fer la seva...

En fi ara ja està. Fins al març no hi haurà més curses i, per cert, l'any vinent ja cap en obert. Tenim cinc mesos per estalviar i poder pagar.... Una altra equivocació i més si es tenen en compte els sis milions de persones que van mirar la cursa diumenge i el 53% de share.

_____________________


Me decía ayer una amiga, @magielapelos, que esperaba mi escrito sobre l'affaire Rossi-Màrquez y yo le contesté que no había tenido tiempo. Sí, no había tenido tiempo pero también, y aquí va otra confesión, estaba pensando, madurando la situación y esperando a saber sobre la gala de cada noche después del último Gran Premio en Valencia.

Quizás en mi interior tenía la esperanza de que los dos hablarían y lo solucionarían, pero no... Rossi continua a la suya y plantó la gala. En fin... Él sabrá que hace pero creo, sinceramente, que se está equivocando mucho. Lleva tres semanas de equivocaciones continuas que, suerte tiene, que su sombra es alargada y que la gente le perdona muchas cosas. Quizás si sigue así acabarán por no perdonarle, no se... También creo, no obstante, que se ha equivocado mucha gente en estos últimos días.

Rossi se equivocó provocando a Màrquez y se equivocó ayer diciendo que no había luchado suficiente para adelantar a Lorenzo. No se puede acusar a un compañero de no rendir, de no darlo todo y has de entender que hace quince días lo tiraste al suelo de una patada o porque se escapó el pie involuntariamente, da igual. Lorenzo se equivocó, otra vez más, diciendo que el título se tenía que quedar en España y que Rossi lo tenía que entender. Perdona, ¿qué estás diciendo? ¿Insinuas que Pedrosa y Márquez te dejaron ganar? Por favor, que estás dando argumentos a Rossi. Calla y celebra el título. Y por último, se equivocó Màrquez entrando en el trapo y aceptando la provocación. Se tendría que haber mantenido al margen e ir a la suya...

En fin, ahora ya está. Hasta marzo ya no hay más carreras y, por cierto, el año que viene ninguna en abierto... Otra equivocación, y más si se tienen en cuanta los 6 millones de telespectadores del domingo y el 53% de share.




(La imatge és del twitter personal de Marc Màrquez @marcmarquez93)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada