dissabte, 28 de juny del 2014

Vuit de vuit... res més a dir / Ocho de ocho... nada más que decir


No diré res més, sóc incapaç. He de reconéixer que cada diumenge m'agafa de tot buscant a l'ordinador alguna plataforma on poder veure les curses de motos. Sí, ja sé que em podrieu dir que pagui però en aquests moments no està dins els meus pensaments... El que també és veritat és que aquest estrés i mala llet, perqué sí, també esdevé mala llet fins que trobo alguna que es vegi més, se'm passen en pic comença la cursa. Les exhibicions, diriem, enguany, de Marc Màrquez. Avui he acabat mirant el Gran Premi de la Catedral a Skysports Itàlia amb Loris Capirossi com a comentarista. Ves tú, he pogut practicar italià. Ha sigut l'expilot qui ha dit això de "vuit de vuit. No hi ha res més a dir".

No diré nada más, soy incapaz. Tengo que reconocer que cada domingo me enfado buscando en el ordenador alguna plataforma o canal donde poder ver las carreras de motos. Sí, ya se que me podríais decir que pague pero en estos momentos, no está en mi agenda... Lo que también es verdad es que el estrés y la mala leche, porque sí, también se convierte en mala leche hasta que no encuentro alguna que se vea bien, se me pasan cuando comienza la carrera. Las exhibiciones diríamos, este año, de Marc Màrquez. Hoy he acabado miando el Gran Premio de la Catedral en Skysports con Loris Capirossi como comentarista. Mira por donde he podido practicar italiano. Ha sido el expiloto quien ha dicho eso de "ocho de ocho. No hay nada más que decir".

dimarts, 17 de juny del 2014

El futbol és així / El fútbol es así



Ja em perdonareu que tituli amb una de les frases que més critiquem els periodistes i que més s'utilitza en el món del futbol però... realment és així. Ha dit Toni Seligrat en la roda de premsa de comiat que "el sentit comú és el menys comú dels sentits al futbol" i crec que té raó. Potser peco de sentimental però, realment, m'ha sabut greu que marxi així. I aquí és on entra el títol, el futbol és així. Un entrenador que ha classificat el Lleida Esportiu per al play-off els dos últims anys, que tenia un projecte fet a tres anys i, a qui, fa tres setmanes li van dir que estigués tranquil, no continuarà. Sense saber res del cert, he de dir que m'ho temia. Sí, perquè, de fet, en el moment en què estem, si un entrenador i un equip volen continuar junts renoven de seguida... Hi havia alguna cosa que ho endarreria tot i no feia bona pinta. Evidentment que el club pot fer el que cregui convenient i millor per l'equip, té dret, però també té dret Toni Seligrat a estar dolgut per les formes, tot i que ell diu que només es queda amb les coses bones.

Ya me perdonareis que titule por una de las frases que más criticamos los periodistas y que más se utiliza en el mundo del fútbol pero... es que realmente es así. Ha dicho Toni Seligrat en la rueda de prensa de despedida que "el sentido común es el menos común de los sentidos en el fútbol" y creo que tiene razón. Quizás peco de ser sentimental pero, realmente, me ha sabido muy mal que se marche así. Y aquí es donde entra el título, el fútbol es así. Un entrenador que ha clasificado al Lleida Esportiu para el play-off en los dos últimos años, que tenia un proyecto hecho a tres y, a quien hace tres semanas le dijeron que estuviese tranquilo, no continuará. Sin saber nada seguro, he de decir que me lo temia. Sí, porque, de hecho, en el momento en el que estamos, si un entrenador i un equipo quieren serguir juntos renuevan rápido... Había alguna cosa que lo atrasaba todo y no pintaba bien. Evidentemente, elclub puede hacer lo que crea conveniente, tiene derecho, pero también tiene derecho Toni Seligrat a estar dolido por las formas, a pesar de que él dice que sólo se queda con las cosas buenas.

dimarts, 3 de juny del 2014

Un any més / Un año más


Diumenge al migdia, Marc Màrquez es preparava per tornar a guanyar a MotoGP, conta les curses per victòries, aquesta última en terreny Valentino Rossi, i uns quants ens preparàvem per patir, tant sentimentalment, com físicament. En aquest segon cas, per la calor que fa a l'Onze de Setembre, on l'ICG Lleida juga els seus partits. Al final, aquest conte va tenir un final feliç i els lleidatans tornaran a jugar l'any vinent a la màxima categoria de l'hoquei patins. L'elit es guanya amb esforç i determinació i ells, en totes dues coses, són uns campions. Ara a gaudir del premi i a descansar.

El domingo al mediodía, Marc Màrquez se preparaba para volver a ganar en MotoGP, cuenta las carreras por victorias, esta última en terreno Valentino Rossi, y unos cuantos nos preparábamos para sufrir, tanto sentimentalmente, como físicamente. En este segundo caso por el calor que hace en el Onze de Setembre, donde el ICG Lleida juega sus partidos. Al final, este cuento también tuvo un final feliz y los leridanos volverán a jugar en la máxima categoría del hockey sobre patines. La élite se gana con esfuerzo y determinación y ellos, en las dos cosas, son unos campeones. Ahora a disfrutar del premio y a descansar.