diumenge, 27 d’octubre del 2013

A València sabrem el final / En Valencia sabremos el final



Sí, reconec que encara tinc son. Però reconec també que m'ho he passat molt bé. Mai hagués dit que a les sis del matí hi hauria tanta gent pendent de les xarxes socials i la televisió per parlar d'un fet que passa a l'altra punta de món. I mai m'hauria imaginat que jo, dura com sóc quan m'aixeco que no asimilo res de res, estaria parlant amb cinc o sis persones a la vegada: @ammartisole, @IgnasiCalvo, @oskaracin78, @Scaufape, @AlbertEscuer, @Marc_fans_club..., teniu son?? Esteu bé?? I més amics que m'han dit que no s'aixecat però que han seguit la nostra tertúlia a traves de les tablets o els telèfons... i tot per culpa d'un noi de 20 anys, de Cervera, i que es diu @marcmarquez93!!!! Entre tots hem fet una història molt maca que tindrà un final, jo crec que feliç, molt feliç... Al Japó no ha pogut ser campió del món de MotoGP perquè Jorge Lorenzo ha guanyat i ell ha quedat segon però encara queda València... Allà, Marc Màrquez en té prou en ser quart si Lorenzo guanya... en fi, en té prou en ser quart. Què voleu que us digui, estic contenta!!!

Sí, reconozco que aún tengo sueño. Pero reconozco también que me lo he pasado muy bien. Nunca hubiera dicho que a las seis de la mañana habría tanta gente pendiente de las redes sociales y de la televisión para comentar un hecho que sucede en la otra punta de mundo. Y nunca me hubiera imaginado que, dura como soy cuando me levanto, que no asimilo nada de nada, estaría hablando a la vez con cinco o seis personas a la vez: @ammartisole, @IgnasiCalvo, @oskaracin78, @Scaufape, @AlbertEscuer, @Marc_fans_club..., ¿teneis sueño? ¿Estais bien? Y más amigos que me han dicho después que no se han levantado pero que han seguido nuestra tertulia a través de tabletas y teléfonos... y todo por culpa de un chico de 20 años, de Cervera, y que se llama @marcmarquez93. Entre todos hemos hecho una historia muy bonita que tendrá un final, yo creo que feliz, muy feliz... En Japón no ha podido ser campeón del mundo porque Jorge Lorenzo ha ganado y él ha quedado segundo però aún queda Valencia...Allí, Marc Màrquez, tiene suficiente con ser cuarto si Lorenzo gana... en fin, tiene suficiente con ser cuarto. ¿Qué quereis que os diga? estoy contenta

diumenge, 20 d’octubre del 2013

El capítol que ens vam perdre de Barri Sèsam / El capítulo que nos perdimos de Barrio Sésamo



Sabem tots contar fins a deu? Em sembla que sí, no? Amb alguns amics, quan algú no sap una cosa li diem que es va perdre un capítol de Barri Sèsam. Tinc clar el capítol que es va perdre a Phillip Island, l'equip Honda, tot l'equip, inclòs Marc Màrquez: es van perdre alguna de les sèries de número del Compte Dràcula... sí, d'acord, no era el més famós però, educatiu com és el programa, sortia sovint, sempre envoltat de teranyines i d'una música sinistra. No es podien fer més de 10 voltes amb la mateixa moto, em sembla que és molt clar, no? A partir d'aquí, em sembla que mai sabrem exactament què va passar. De tota manera, sóc de les que penso que l'error és greu, sí, però les opcions de Marc Màrquez de guanyar el Mundial estan intactes... Ens tocarà tornar a matinar perquè al Japó, la cursa de MotoGP serà a les sis del matí hora nostra, i no oblideu que la pròxima setmana l'horari s'ha de canviar, eh??

¿Sabemos todos contar hasta diez? Me parece que sí, ¿no? Entre los amigos, cuando alguno no sabe alguna cosa le decimos que se perdió un capítulo de Barrio Sésamo. Tengo claro el capítulo que se perdieron en Phillip Island el equipo Honda, todo el equipo, incluído Marc Màrquez: no debían mirar la tele cuando salía el Conde Drácula... Sí, de acuerdo, no era uno de los más famosos pero, educativo como es el programa, salía muy a menudo, rodeado de telas de araña y de una música siniestra. No se podían hacer más de 10 vueltas con la misma moto, está claro, ¿no? A partir de ahí, creo que nunca sabremos exactamente lo que pasó. De todas maneras, soy de las que piensa que el error es grave, sí, pero las opciones de Marc Màrquez de ganar el Mundial aún están intactas.. Nos tocará volver a madrugar porque en Japón la carrera de MotoGP será a las seis de la mañana, y no olvidéis que la próxima semana se cambia la hora.

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Primera oportunitat / Primera oportunidad


"Una vegada he avançat a Lorenzo, he vist que per agafar a Pedrosa havia d'anar molt al límit i he decidit afluixar perquè l'important era sumar més punts que Lorenzo. Els 20 punts que he sumat són molt bons pel campionat". Ho veieu? Només té 20 anys però sap que està molt a prop de guanyar el Mundial de MotoGP en l'any del seu debut. Ara és el moment de ser intel.ligent i, a Sepang, ha demostrat que ho és. El pròxim diumenge al fantàstic circuit de Phillip Island, i allà les vuit del matí en el nostre horari, el lleidatà Marc Màrquez es pot convertir en campió del món. Per ser-ho, ell ha de guanyar i Lorenzo quedar, com a molt, tercer. És una de les opcions que hi ha. Després d'Austràlia encara quedaran les curses de Japó i València.

"Cuando he adelantado a Lorenzo, he visto que para coger a Pedrosa tenía que ir muy al límite y he decidido aflojar porque lo importante era sumar más puntos que Lorenzo. Los 20 puntos que hemos sumado son muy buenos para el campeonato". ¿Lo veis? Sólo tiene 20 años pero sabe que está muy cerca de ganar el Mundial de MotoGP en el año de su debut. Es el momento de ser inteligente y, en Sepang, ha demostrado que lo es. El próximo domingo en el fantástico circuito de Phillip Island, justo antes de las ocho de la mañana nuestra, el leridano Marc Màrquez se puede convertir en campeón del mundo. Para serlo, ha de ganar y Lorenzo cruzar la linea de meta, como mucho, tercero. Esta es una de las opciones que tiene. Después de Australia aún quedarán las carreras de Japón y Valencia.

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Per ser optimistes / Para ser optimistas



Vagi per endavant que no vaig veure el partit en directe, és a dir, no em vaig desplaçar fins a Palència per al primer partit de la Lliga de la temporada. Però amb el que vaig escoltar, el que vaig anar seguint gràcies al molt ben portat twitter del club,  , el que van penjar els jugadors i el que he llegit, m'uneixo a l'afirmació que, tot i perdre, va ser un gran debut. Un debut que va venir precedit per la confirmació del fitxatge d'Andreja Milutinovic, l'últim home que faltava per acabar una plantilla jove, mitjana d'edat de 22-23 anys, i amb molt per aprendre. El Força Lleida s'ha pasat l'últim tram de la pretemporada amb homes importants com Simeón i Alzamora lesionat, i això ha provocat que la pretemporada també hagi sigut complicada. 

En primer lugar, decir que no vi el partido en directo, es decir, no fui a Palencia, para el primer partido de Liga de la temporada. Pero con lo que he escuchado, lo que fui siguiendo gracias al muy bien gestionado twitter del club, @flleida, lo que han colgado los jugadores y lo que he leído, me uno a la afirmación de que, a pesar de la derrota, fue un gran debut. Un debut que vino precedido por la confirmación del fichaje de Andreja Milutinovic, el último hombre que falaba para acabar una plantilla joven, con una media de edad de 22-23 años, y con mucho por aprender. El Força Lleida se ha pasado el último tramo de pretemporada con hombres importantes como Simeón y Alzamora lesionados y eso ha provocado que la pretemporada también haya sido complicada.